Mi·Light MiBoxer 16A WiFi Smart Plug aan/uitschakelaar met stroomverbruikstatistieken | SWE01

Slimme MiBoxer WiFi Smart Plug aan/uitschakelaar met stroomverbruikstatistieken en belastbaar tot 3700W! Beheer je energieverbruik en je apparaten moeiteloos en maak van je huis een slimmer en energiezuiniger thuis met de Smart Plug van MiBoxer! ...Meer informatie
  • Merk:Mi·Light
  • Artikel code:MB-WIFI-SMRTPLG
  • EAN nummer:6970602184870
  • Beschikbaarheid: Op voorraad (28)


De nieuwe 16A Miboxer Smart Plug aan/uitschakelaar met Stroomverbruiksmonitor en Wifi-bediening!

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel energie je apparaten echt verbruiken? Wil je de controle hebben over je stroomverbruik, waar je ook bent? Het is tijd om kennis en gemak te combineren met de nieuwe SWE01 WiFi Smart Plug tussen stekker van Miboxer!

Waarom kiezen voor de Smart Plug van MiBoxer?

Volledige Controle op Afstand: Met de Smart Plug hoef je je nooit meer zorgen te maken over apparaten die per ongeluk aan blijven staan. Met de handige 'Tuya Smart' of 'Smart Life' app op je smartphone kun je elk aangesloten apparaat op afstand in- of uitschakelen, waar je ook bent. Je kunt zelfs timers instellen zodat u op een nog slimmere manier energie bespaart!

Stroomverbruiksmonitoring: Krijg inzicht in je stroomverbruik zoals nooit tevoren! De Smart Plug houdt het energieverbruik van je apparaten nauwkeurig bij, zodat je bewuste keuzes kunt maken en energie kunt besparen.

Compatibiliteit met Spraakassistenten: Bedien je apparaten met eenvoudige spraakopdrachten via spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Het is alsof je de toekomst in je eigen huis hebt!

Veilig en Betrouwbaar: De Smart Plug is gebouwd met veiligheid in gedachten. Het beschikt over overbelastingsbeveiliging en is gemaakt van hoogwaardige vlamvertragende materialen voor duurzaamheid en gemoedsrust.

Eenvoudige Installatie: Geen technische expertise nodig! De gebruiksvriendelijke 'Tuya Smart' of 'Smart Life' app begeleiden je door het installatieproces, zodat je binnen enkele minuten aan de slag kunt.

Milieubewust: Door bewuster om te gaan met je stroomverbruik, draag je bij aan een groenere toekomst. Help het milieu en bespaar op je energierekening!

Met de Smart Plug haal je het beste van beide werelden: gemak en controle. Beheer je energieverbruik en je apparaten moeiteloos, waar je ook bent. Maak van je huis een slimmer en energiezuiniger thuis met de Smart Plug van MiBoxer!

Bestel nu en ontdek de kracht van slim stroombeheer!

Max vermogen: 16A 3700W
Afmeting: H83xB50xD50
Inhoud: 1x SWE01 Smart Plug.
EAN: 6970602184870
Productcode: SWE01

Download hier de handleiding

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Video

Video about product


r-normaal