Mi-Light LED Lampen

Mi-Light WiFi Led lampen voor de beste prijs! Bekijk hier het ruime assortiment aan E27, E14, GU10 en MR16 slimme LED lampen en spotjes. Deze Milight kleuren en witte LED lampen zijn draadloos te bedienen via WiFi met behulp van de iBox bridge en een App op je smartphone of Tablet met Android of iOS. Bedienen kan natuurlijk ook via een draadloze RF radiografische afstandsbediening of luxe wandbediening met glazen frontpaneel. De Mi-Light LED lampen zijn dimbaar en op iedere gewenste kleur in te stellen en kunnen ingedeeld worden tot wel 8 individuele zones. Kies voor bedieningsgemak en bespaar energie met Mi-Light smart Ledverlichting!

De Ledlampen zijn beschikbaar in de volgende versies:

  • Dual White: Deze lampen geven wit licht met variabel in te stellen kleurtemperatuur van sfeervol 2700K warm licht tot 6500K koel wit licht.
  • RGBW: Alle RGB kleuren van de regenboog en sfeervol warm wit licht van 2700K.
  • RGBWW: Deze RGB+Dual White lampen kunnen alle kleuren van de regenboog weergeven en hebben ook een variabel in te stellen kleurtemperatuur voor het witte licht van sfeervol 2700K warm licht tot 6500K koel wit licht. 

 

12 Producten